over

luisterkind Werker

Praktijk van Nathalie Pieper

Luisterkind werker en klassiek (kinder)homeopaat

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Nathalie Pieper

Gelukkig getrouwd en moeder van 2 lieve dochters

Ik heb een aantal jaar geleden mijn homeopathie diploma behaald en heb mijn eigen homeopathie praktijk (geregistreerd bij NVKH), maar ik liep wel eens tegen mensen/kinderen aan waarbij ikzelf dacht: wat zou er toch met diegene aan de hand zijn?

Ik kon er zelf moeilijk bij.

Ik had altijd al een diepe interesse in spirituele onderwerpen en was altijd al geintrigeerd door programma's als Derek Ogilvie of Long Island Medium

Elke keer raakte ik weer geintrigeerd na het kijken van dit soort programmas en dacht ik: Dit wil ik ook kunnen!

Daarbij heb ik van diverse paragnosten/mediums altijd te horen gekregen dat ik een goede intuitie heb, heldervoelend/helderwetend ben en dat ik daar wat mee zou kunnen doen.

Daardoor heb ik de stap genomen en heb intuitieve cursussen gevolgt als Mediumschap en de opleiding van Diana van Beaumont met de Luisterkind methode. (zie in de links) Deze methode heeft me geleerd hoe ik telepatisch contact kan maken met mensen/dieren op afstand via een foto en hierin kan afstemmen wat er aan de hand is waar ouders en mensen zelf op bewust niveau niet bij kunnen.

Tijdens een luisterkind afstemming praat ik met uw dierbare en samen proberen we al oplossingen te vinden voor bestaande problemen

De precieze werkwijze vind u onder het kopje (werkwijze/tarieven)

Waar ik helemaal enthousast van ben geworden is dat door deze methode de bereikbaarheid voor mensen veel makkelijker wordt. Ik doe nu ook afstemmingen voor aanvragers in het Buitenland en overleden dierbaren en dit is ontzettend boeiend en dankbaar werk!

 

De mogelijkheden om mensen hiermee verder te helpen is hierdoor erg groot geworden!.