Voor wie?

Kinderen:

 

Veel kinderen zijn gelukkig en blij.

Maar helaas zijn er veel kinderen waarbij het niet zo goed gaat.Slecht presteren op school, veel huilbuien, niet zindelijk willen worden, moeite met sociale contacten, onrust, slecht slapen, extreme boosheid en zo zijn er nog meer zaken te noemen, waar ouders zich zorgen over maken. Er zijn veel ouders die zouden willen weten wat er in het koppie van hun kind omgaat. Maar het  kind is vaak te jong of kan simpelweg niet benoemen waar de basis ligt van de problemen die het ondervindt.

 

De afstemming

Ik kan een afstemming doen op uw kind. Hierbij kan ik op telepathische wijze contact leggen met uw kind, zonder dat we samen in één ruimte zijn. Tijdens de afstemming praat ik met uw kind of voel ik dingen over uw kind en wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. De ene keer kunnen we het probleem op dat moment direct oplossen, de andere keer vraagt het inspanning van de ouders om aansluitend zaken te veranderen of aan te passen.Ik luister naar het kind. Daarnaast bieden ouders mij de mogelijkheid om een schakel te zijn, zodat ook zij vanaf dat moment anders en beter naar hun kind gaan luisteren.

 

 

Gewoon geïnteresseerd

Uiteraard kan er ook contact gelegd worden als alles wel goed is en goed voelt. Als je als ouder eens wilt weten hoe het met je kinderen gaat, om te weten of er dingen zijn die ze het anders willen. Vooral voor kinderen die nog niet kunnen praten is dat erg handig. Redenen genoeg voor een afstemming.

 

Voor wie is deze afstemming?

 

- Voor kinderen die wat ‘problemen’ hebben, van welke aard dan ook.

- Voor kinderen met een ziekte of verstandelijke beperking, waardoor ze zich

verbaal niet voldoende kunnen uiten.

- Voor kinderen zonder "problemen" waarvan de ouders zelf willen weten.


Overleden dierbaren:


Ik maak ook afstemmingen voor mensen die wat willen vernemen van hun overleden dierbaren


Vragen als zijn ze al over, gaat het goed met ze, etc, zullen hierin beantwoord worden.


Ik doe dit op een zuivere en duidelijke manier en ik wil voor de zuiverheid van de afstemming ook alleen de naam en de leeftijd van uw dierbare weten tijdens het overlijden. Verder niks.


Op deze manier kan ik een overtuigend en met details gevulde afstemming doorsturen, waardoor mensen zonder twijfel weten dat ik contact met hun dierbare heb had. En met beschrijvingen die ik niet had kunnen weten omdat ik deze overleden mensen ook helemaal niet ken.

Zo heb ik eens een overleden meisje gehad, die aan haar zwangere moeder de boodschap gaf dat haar broetje eraan kwam en de moeder bleek inderdaad zwanger van een zoontje te zijn.


Mensen zijn vaak gerustgesteld en blij als ze dit soort boodschappen doorkrijgen en herkenning en troost vinden en hierin vind ik een mooie voldoening van mijn werk.


Chronisch zieke mensen:


 

Er kunnen ook afstemmingen op chronisch zieke mensen gemaakt worden.

 

Er zijn mensen die vanwege geestelijke of lichamelijke ziekte niet meer in staat zijn om te communiceren.

Voor deze mensen is het heel fijn dat hun wensen en boodschappen vertaalt kunnen worden naar hun familie, vrienden, kortom iedereen die hun lief is.

 

Ik kan me via de afstemming concentreren op wat er belangrijk is. Deze boodschap zet ik op papier en dit krijgt u toegestuurd.

Vaak zitten er ene aantal details in, waardoor u zeker weet dat ik echt contact heb gehad van ene dierbare. Vaak krijg ik ook lichamelijke pijnen door van diegene. Deze pijnen voel ik tijdens de afstemming/analyse daadwerkelijk in mijn eigen lichaam optreden.

 

Op deze manier kan er veel verduidelijkt worden in de communicatie en wensen.

 

Bij dit soort afstemmingen kan je denken aan:

 

-Geestelijk gehandicapte mensen

 

-Mensen die zo chronisch ziek zijn, dat ze niet op de normale wijze kunnen

communiceren

 

- Kinderen die nog te jong zijn om zelf te communiceren

 

-Denk ook aan bijvoorbeeld de zwaardere vormen van autisme, coma patienten, etc


Mediamiek kinderwerker Luisterkindmethode Diana van Beaumont luisterkindwerker telephathie afstemmingen gedragsproblemen kinderen slaapproblemen inzicht homeopathie overleden kinderen